αποτελεσματικη διαχειριση

Google ads - search network

Το Δίκτυο Αναζήτησης της Google είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ιστότοπων και εφαρμογών στα οποία εμφανίζονται διαφημίσεις παγκοσμίως. Οι διαφημίσεις της Google μέσω του Δικτύου Αναζήτησης μπορούν να φτάσουν εκατομμύρια ανθρώπους που είναι σε ενεργό αναζήτηση για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Η πλατφόρμα διαφημιστικών καμπανιών Google Ads παρέχει όλες τις επιλογές για να προσεγγίσετε ή να στοχεύσετε τους ιδανικούς πελάτες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για το πώς θα προσεγγίσετε τους ιδανικούς πελάτες σας, καθώς και δυνατότητες προσαρμογής που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησής σας σε ελάχιστο χρόνο.

GOOGLE DISPLAY ADS

Το Google Display Network είναι προέκταση του Google Search Network και περιλαμβάνει 2 εκατομμύρια websites. Προσφέρει μεγαλύτερο εύρος απήχησης σε ανθρώπους που δεν αναζητούν στο Google Search Network και μπορεί να στοχεύσει υποψήφιους πελάτες με βάση ενδιαφέροντα και γεγονότα. Η χρέωση είναι χαμηλότερη από το Google Search Network και υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα χρέωσης ανάλογα με τους στόχους σας. Ιδανικό για Brand Awareness και προσιτό για όλες τις επιχειρήσεις.

GOOGLE SHOPPING ADS

Τα Google Shopping Ads βοηθούν το eCommerce να προωθήσει προϊόντα αποτελεσματικά. Παρέχουν πραγματικού χρόνου δεδομένα και άμεσο έλεγχο, καθώς και υψηλά conversion rates & ROAS. Τραβούν την προσοχή με μεγάλες φωτογραφίες και αυτοματισμούς δημιουργικών. Αυξάνουν το brand awareness και φθηναίνουν το μέσο κόστος κλικς.

youtube ads

"Ο κόσμος βλέπει περισσότερο YouTube από τηλεόραση. Τα YouTube Ads είναι μια φθηνή επιλογή διαφήμισης με δεδομένα για το brand σας και επιλογές TrueView πληρωμής μόνο για τις προβολές του video."

κλειστε ενα δωρεαν ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ραντεβου Ή ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ