ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ προσαρμοσμενα στισ αναγκεσ σασ

Σχεδόν το 80% των μικρών επιχειρήσεων στην Ελλάδα χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μέρος της επιχειρηματικής τους στρατηγικής.

Αυτός ο αριθμός αυξάνεται σε σχεδόν 90% για εταιρείες με 100 ή περισσότερους υπαλλήλους, τονίζοντας τον πολύτιμο ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης — και γιατί περισσότερες επιχειρήσεις επενδύουν σε πακέτα και στην εικόνα των Social Media τους.

κλειστε δωρεαν ενα 15' τηλεφωνικο ραντεβου

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ

1) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Κάθε περίπτωση για εμάς στην Mad Wolves είναι μοναδική. Γι'αυτό και σχεδιάζουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο, ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρισης και την εικόνα που επιθυμείτε στα κοινωνικά δίκτυα.

2) Οριζουμε στρατηγικη και στοχους

Οι λογαριασμοί της επιχείρησής σας στα κοινωνικά δίκτυα πρέπει να περιλαμβάνουν ένα σχέδιο δράσης. Θα συνεργαστούμε μαζί σας ώστε να χαράξουμε μία social media στρατηγική που θα αντικατοπτρίζει τους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα εντοπίσουμε το κοινό σας, θα βρούμε το κατάλληλο περιεχομένο.

3) Δημιουργουμε νεα προφιλ ή Βελτιστοποιουμε τα ηδη υπαρχοντα

Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη Facebook Σελίδα ή Instagram Προφίλ, σας τα δημιουργούμε από το μηδέν! Αν έχετε φροντίζουμε τα διαμορφώσουμε τα προφίλ σας καταλλήλως, ώστε να έχουν την επαγγελματική εικόνα που αρμόζει.

4) ΔημιουργοΥμε περιεχΟμενο μΕσω της γραφιστικης μας ομαδας

Προσαρμόζουμε το περιεχόμενο στα προφίλ κοινωνικών δικτύων που έχετε ώστε να προωθήσουμε τα μηνύματά σας, με σαφή, άμεσο και ελκυστικό τρόπο.

5) Προγραμματιζουμε τις δημοσιευσεις σε Facebook & Instagram

Δημιουργούμε με τα κατάλληλα εργαλεία, ένα πλάνο προγραμματισμού των δημοσιεύσεων για να κοινοποιούμε σε λιγότερο χρόνο και πιο αποτελεσματικά τα posts σας. Αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια τη διαχείριση των επαγγελματικών σας λογαριασμών στα Social Media (Facebook & Instagram). Διατηρούμε τους λογαριασμούς σας ενεργούς δημιουργώντας συνεχώς το ενδιαφέρον του κοινού σας με έξυπνο περιεχόμενο

καλεστε μασ τωρα και μαθετε περισσοτερα