ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ / E-SHOP

Δημιουργούμε eshop με βάση τη γρήγορη και εύκολη πλοήγηση και τον responsive σχεδιασμό. Με τη χρήση πρωτοποριακών εργαλείων και λειτουργιών, παρέχουμε eshop που αποτελούν επέκταση όχι μόνο του website, αλλά ολόκληρου του brand. Η tailor-made προσέγγισή μας στην κατασκευή eshop δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να κάνουν τη διαφορά και να περάσουν στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας στους χρήστες αυτό που χρειάζονται, την ώρα που το χρειάζονται.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ / E-SHOP

Δημιουργούμε eshop με βάση τη γρήγορη και εύκολη πλοήγηση και τον responsive σχεδιασμό. Με τη χρήση πρωτοποριακών εργαλείων και λειτουργιών, παρέχουμε eshop που αποτελούν επέκταση όχι μόνο του website, αλλά ολόκληρου του brand.

Η tailor-made προσέγγισή μας στην κατασκευή eshop δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να κάνουν τη διαφορά και να περάσουν στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας στους χρήστες αυτό που χρειάζονται, την ώρα που το χρειάζονται.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά!

Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

SHOPIFY

Με την κατασκευή Shopify φτιάχνετε ένα “καθαρόαιμο” eshop αφού η χρήση της πλατφόρμας shopify αφορά αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές πωλήσεις. Mε ισχυρή λειτουργικότητα καταλόγου και εξαιρετικό μηχανισμό επεξεργασίας παραγγελιών, το shopify είναι ηγέτης στο ηλεκτρονικό εμπόριο, δίνοντας εξειδικευμένες λύσεις στις online πωλήσεις.

Η πλατφόρμα κατασκευής eshop shopify είναι ιδιαίτερα ελαφριά με γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης και υψηλές επιδόσεις. Το Shopify είναι το εμφανίσιμο αλλά σκληροτράχηλο eshop που αποδίδει με όλα τα είδη προϊόντων.

Δημιουργήστε το ηλεκτρονικό
κατάστημα της επιχείρησης
σας και κάντε πωλήσεις
24 ώρες το 24ωρο.

ακομη το σκεφτεστε;

Δείτε Projects παρόμοια με το δικό σας που η ομάδα μας έχει φέρει εις πέρας!

Δείτε τα Projects μας.